Wednesday, January 27, 2010

KOMPUTER BOARD WASHING MACHINE

Kesulitan untuk mencari komputer board mesin basuh kadang-kadang kerap juga berlaku tak pun kalau ada harga pula mahal,tapi sekarang tak lagi kerana ada satu produk dari china rasanya untuk diubah-suai  dan boleh

dipakai hampir semua mesin basuh auto dan harga pun tak semahal mana, so... masalah mungkin tak timbul lagi tapi jangka hayat alat ini tak bolehlah aku nak jamin tahap ketahananya cuma memudahkan kerja dan tuan empunya barang pun taklah keluarkan modal yang besar....

5 comments:

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum.. caya la sifu....!!! teruskan menyebarkan ilmu sifu.. semoga dpt dimanfaatkan bersama.. Allah saja yg balas segala kebaikan yg sifu lakukan.. insyaAllah. Allahuakbar...!!!!

BUJANG SUSAH said...

Salam sifu.. nak syorkan satu benda la sifu. harap2 boleh diambil perhatian. Boleh x sifu buat posting untuk alat2 wajib yang perlu ada umtuk membaiki alat2 eletrik nih. Contohnya multi tester, solder, solder suker dan lain2 alat lagi la yg mungkin kami diluar ni pun x tau.. mintak tolong sertakan sekali cara pengunaannya dan klau boleh siap dgn image sekali.

Ini hanya cadangan jer la sifu.. klau x setuju sorry la yer. hehehe.. wassalam.

MOBYDICK said...

W.akumsalam...terima kasih atas cadangan bro insyallah akan saya usahakan,

sambaludin said...

folo me ea~
i da folo u~
http://emyadzha.blogspot.com/

yastro said...

Baguih2...ada ilmu disini!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WARNING

AWAS JANGAN MENCUBA KALAU ANDA
BUKAN SEORANG JURUSERVIS

Popular Posts

service manual dan diagram